Historie

WBS-infra is in het jaar 2000 begonnen als een eenmanszaak. Deze eenmanszaak heeft drie jaar bestaan en is toen omgezet in een BV, Wiggeman Bestrating Sneek. Vanaf augustus 2016 heten we WBS-infra. Inmiddels mogen we ook al grotere infrastructurele projecten tot onze portefeuille rekenen.

Nu een aantal jaren later is WBS-infra uitgegroeid tot een bedrijf wat er in Friesland en daarbuiten toe doet. WBS-infra heeft inmiddels een twintigtal werknemers in dienst. 

Machinaal straatwerk

WBS-infra is naast het werk voor particulieren ook gespecialiseerd in weg- en wegenbouw. Naast het traditionele handwerk zijn we ook op de hoogte en in staat om machinaal straatwerk te leveren.

Voor wie werken wij?

WBS-infra werkt niet alleen voor particulieren, maar begeeft zich steeds meer op het terrein van de grotere projecten. Inmiddels hebben we daar dan ook een ruime ervaring in opgebouwd. Onze klantenkring is dan ook vrij breed: van particulier tot lokale overheden en bedrijven.

Begon WBS-infra als een echt stratenmakersbedrijf, het is nu ook mogelijk om sierstenen te bekijken en uit te zoeken op onze locatie. Hier is een showtuin ingericht, waar u zelf kunt komen kijken. Werken volgens afspraak en uiteraard voldoen aan de kwaliteit die u van ons verwacht.

WBS-infra is klaar voor de toekomst.