Historie

In 2000 is WBS-infra begonnen als eenmanszaak. Drie jaar later is dit omgezet in een BV genaamd Wiggeman Bestrating Sneek en sinds augustus 2016 heten wij WBS-infra.

Na 23 jaar zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf wat zowel binnen als buiten Friesland ertoe doet. Wij doen onder andere grote infrastructurele projecten en sierbestrating bij particulieren. Sinds medio 2020 hebben wij ook een vestiging in Steenwijk.

 

Voor wie werken wij?

Wij werken onder andere voor particulieren. Hierbij kunt u denken aan het opnieuw bestraten van uw oprit, mooie tegels langs het huis of het maken van een complete achtertuin.

Naast de opdrachten voor de particulieren mag WBS-infra veel werken voor lokale overheden en bedrijven. Wij doen onder andere projecten voor het woonrijp maken, het opnieuw bestraten van woonwijken en de grondwerkzaamheden die daarbij horen zoals het leggen van een nieuw riool onder de straat.

 

Wat kunnen wij u bieden?

Om alle werkzaamheden zo goed en efficiënt mogelijk uit te kunnen voeren maken wij voornamelijk gebruik van onze shovels, kranen en Tiger-Stone om zoveel mogelijk machinaal te straten.

   

WBS-infra is continu op zoek naar een goede balans tussen vraag en aanbod. Sinds 2023 zijn wij in het bezit van een knijperauto waarmee wij weer veel nieuwe werkzaamheden kunnen uitvoeren zoals het afvoeren en leveren van zand en andere materialen.